Jalkapallopeli on tällainen Ranska Paidat Jalkapallo

This is the right place to share your game experience and feelings! Feel Free!

Jalkapallopeli on tällainen Ranska Paidat Jalkapallo

Postby lahahax26 » 07 December 2017, 04:21

Englannin Premier League aloittaa Manchester Derby. Melkein viikko ennen sotaa, Manchester City General Debraone julkaisi sanansa: Conquer Old Trafford rikoksella.


De Browne Ranska Paidat Jalkapallo haluaa, että Manchester City voittaa "mestaruuskisat" Dream Theaterissa: "Even at Old Traffordissa emme muuta taktiikoita, me uhraamme parhaamme hyökkäävää tyyliä tämä on hyvä mahdollisuus meille vetää pistettä eroa. Guardiola kiinni heidän taktinen rutiineja, pelaamaan meidän tavallinen tyyli, Manchester United sijoitetaan paineen alla. me tiukasti kontrollia, joka voi vain luottaa itse. Jos voitat derby, meidän etu on vielä suurempi. avain on, meidän täytyy pysyä pelitaktiikkaansa on aina ollut, yhtenäinen ja joukkueen toimintaa, tämä on ennen kuin Lien Jie taikaa. "

Debraune tietää, että jos Manchester City voittaa Manchester Unitedin, se johtaa 11 pistettä. Brasilia jalkapallokengät Belgialainen visio: "Haluamme johtaa 11 pistettä etu, koska se on vakuutus, mikä tarkoittaa sitä, että meillä on pisteitä etu lähes neljä voittoa, Ruotsi Paidat Jalkapallo mutta ero on jopa kasvanut 11 pistettä, ei ole mitään järkeä, koska Image maailma jalkapallon. Jos menetät kaksi kolmesta pelistä ja vastustajasi Lien Chan ja Jet Li, he tulevat kiinni hyvin nopeasti. Jalkapallopeli on tällainen ups ja downs, ja nyt olemme Nousu, mutta silti on kiinnitettävä riittävästi huomiota. "

Boge Ba keskeytetään punaisella Manchester United kenraaleja, Ranska keskikenttäpelaaja Manchester City toivoa joitakin tärkeitä pelaajia loukkaantunut, mutta sisällä Debu Lao halveksuntaa ja sanoi :. "En välitä, mitä hän tarkoitti sanoa, me vain tehdä omia juttujaan ja toivon Wars älä vahingoita ketään ennen, tämä on painopiste sodan ja haluat aina parasta pelaajaa vastaan ​​paras joukkue. "Manchester City Valioliigan historiassa on asettunut samalle paras 13-pelin voittoputki kirjaa, mutta sisällä Debu Lao haluaa lisää mestari: "13-pelin voittoputki on suuri saavutus, mutta Ranska GRIEZMANN Paidat Jalkapallo mitään jos kauden loppuun, kuinka monta peliä peräkkäin, joka ei ole syytä mainita 0,13 pelin voittoputki on hämmästyttävä saavutus, mutta haluamme kuitenkin jatkaa mennä voittaa. "
lahahax26
 
Posts: 1
Joined: 07 December 2017, 04:20

Return to General Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron